Om Fast & Co

Jag heter Rita Fast och blev diplomerad handledare för SRY Städservice 1999, SRY hemservice samt SRY Bas 2009. Jag har tidigare arbetat med utbildning för Borago 2001 – 2015 som utför städutbildningar i hela landet.

Jag började som städare 1972 och jag har arbetat inom hotell, varuhus, vårdcentral och som arbetsledare på StädSystem AB i Göteborg fram till 2001.

Har även läst Vuxenpedagogik 5 poäng hösten 2002 – våren 2003, Projekt Valideringscentrum Gårda i Göteborg 2002 – 2003,  ATP – systemet SURE PLUS Certifiering Göteborg 2013 och Hygienutbildning maj 2015 Peter Hylmö Industrikonsult Kvalitet Teknik Utbildning för Livsmedelsverket.

Jag jobbar nu i egen regi med utbildningar som är anpassade för städpersonal. Jag fokuserar utbildningen på hygien, ergonomi, arbetsteknik, kvalitet och städpersonalens arbetssituation.

Samarbetspartner

Hear Nordic erbjuder formgjutna hörselskydd för industrier, skolor, privatpersoner mm. Distriktet är Västra Götaland och Halland.

Läs mer >>